Kjøpsbetingelser

Jeg hadde bare et mål da jeg utviklet Lærerriket: å gi mine kunder en rettferdig, givende og hyggelig shopping-opplevelse. Butikkreglene for Lærerriket er beskrevet nedenfor. Ta en titt og kontakt oss om du ønsker mer informasjon.

Bestillingsinformasjon

Når du har gjennomført en bestilling vil du automatisk motta en ordrebekreftelse på e-post. I e-posten vil du også finne en lenke som vil lede deg til en side hvor du kan laste ned innholdet du har kjøpt. Det er viktig at du skriver inn riktig e-post og telefonnummer ved bestilling og du har selv ansvar for dette. E-post kan havne i spam-filteret hos deg og det er derfor lurt å sjekke søppelposten din også. Dersom du ikke har mottatt en bekreftelse av oss, ta kontakt på e-post: laererriket@gmail.com.

Opphavsrett

Alle produktene på siden er laget av Lærerriket, og Lærerriket har derfor opphavsrett til alle produkter som er hentet fra siden.

Retur og refusjon

Ettersom Lærerriket kun selger digitale produkter, er det ikke mulig å returnere betalte produkter. Derfor tilbyr vi heller ikke refusjon for produktene som kjøpes på siden. Dersom det skulle være noen feil eller mangler ved produktet derimot, må du selvfølgelig gjerne ta kontakt, så vil jeg hjelpe deg så godt jeg kan.

Generell info

Lærerriket er fritatt alt annet ansvar utenom tilfeller knyttet til feil og mangler ved våre produkter som viker fra produktbeskrivelsen som er oppgitt på nettsiden. Alle rettsspørsmål som oppstår skal bedømmes i henhold til norsk lov, hvis ikke annet er avtalt mellom partene.

Kontakt oss

Dersom du har noen spørsmål eller en tilbakemelding må du gjerne ta kontakt på laererriket@gmail.com eller gjennom vårt kontaktskjema på siden.